114.

Hétfő. Utálom a hétfőt. Ezt minden alkalommal lefogom írni :DDD Elsőóra megint elmaradt. Aztán a többi ijen szokásos szarfosvolt. 2es GaKö doga. A matek ismét karólett gondolom… Miez?! Egyszerűen nemtudom magam rávenni,hogy tanuljak…. Rettenetesen szar. És tudom,hogy csak a lustaságom miatt van…. Dehát lesz,ami lesz. Elvégre,most a sajátbőrömön érzem/fogom érezni,hogy magamért tanulok[jelenesetben nem tanulok….]. Csak és kizárólag a saját érdekeim és céljaim érdekében. Tehát ezenis változtatnikell. De már eztis mondtam párszor. Viszont legalább felismerem,hogy ezígy nem lesz jó… De hátha lesz elég lelkierőm és belsőkésztetésem,hogy tegyek a mostani állapotok ellen  valamit…

u.i.: gondoltam,hogy izomlázamlesz szombaton; de hogy még mais a péntekestét nyögöm :D ezmár túl abszurd…XD

———————————————————————————————————————————–

wazz:O ojan party-t találtam:O beszartok!!!!!!!!!! Kecskemétiek előnyben….XD : DDDD

————————————————————————————————————————-

És ezen padlótfogtam…. Hova süllyed a mai világ?!….

Egy japán férfi nemrégiben hivatalos templomi keretek között vette feleségül a Love Plus nevű Nintendo DS-re megjelent randiszimulátorban megismert kedvesét.

A Love Plusban három lánynak kell udvarolni, egy Sal9000-ként ismert japán fiatalember viszont kilépve a játék virtuális teréből, hivatalosan is házasságot kötött mesterséges barátnőjével. A szertartás és a boldogító igen pillanatai már fel is vannak töltve a YouTube-ra – érdemes megnézni!
FAIL!

következő:

Egy új játékról kerültek fel infók az internetre, név szerint a Real Kanojóról, vagyis a Real Girlfriendről, mely az eddigi talán valaha készült legélethűbb barátnőszimulátor!

A Windows 7-re optimalizált játékban egy új, webkamerás technológiát használnak, tehát, ha mozgásokat végzel a kamera előtt, tegyük fel bólogatsz, a virtuális lány reagálni fog rá. A játék, -hogy még élethűbb legyen-, támogatja a 3D szemüveg használatát és a 16:9-es képmegjelenítőket is, egyetlen bökkenő van azonban, hogy a Real Girlfriendet csak Japánban fogják kiadni – pedig szívesen kipróbálnánk!

Ehhez már nemistudok mit fűzni……….

[cikk,videó gamekapocs.hu-ról]

~ Szerző: dáwid. - 2009/11/30.

Hozzászólás